Chile Relleno

Clasificación
3,0 
Good for all phases of South Beach and weight Watchers.
Rendimientos Tiempo de Preparación Tiempo de Cocción
2 - -

Ingredientes

Instrucciones

1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Spray au gratin dish with non-stick cooking spay and set aside.
2. In medium bowl, using an electric mixer or whip, beat egg whites and salt until stiff.
3. Beat egg substitute slightly, then fold into egg whites.
4. Spread half the mixture in the prepared dish. Split the whole chilis (like Ortega whole green chili) and lay flat on top of the egg mixture.
5. Sprinkle with cheese (1/4 cup per serving, like Sargento's reduced fat 4 cheese Mexican blend). Spread remaining egg mixture on top to make an even layer.
6. Bake until golden brown and center is set, 20-25 minutes.
7. Serve with salsa, if desired.

Resumen Nutricional

Hay 105 calorías en una porción de Chile Relleno.
Desglose de Calorías: 28% grasa, 14% carbh, 58% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
437 kj
5%
104 kcal
Grasa
3,2g
5%
Grasa Saturada
1,448g
7%
Grasa Monoinsaturada
0,879g
Grasa Poliinsaturada
0,64g
Carbohidratos
3,67g
1%
Azúcar
1,08g
1%
Fibra
0,8g
Proteína
14,76g
30%
Sal
1,51g
25%
Colesterol
6mg
Potasio
266mg
13%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
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